Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.
Newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

x
Balsam de rufe Sano Maxima Aloe Vera, rezerva, 1l
-13%

8,70 RON

10,00 RON

Hainele tale se vor bucura de revitalizare și întreținerea culorii țesăturii după fiecare spălare. Sano Maxima Aloe Vera oferă un parfum plăcut rufelor , protejează țesătura, iar călcatul rufelor va fi floare la ureche.
Balsam de rufe Sano Maxima Bio, rezerva, 1l
-13%

8,70 RON

10,00 RON

Hainele tale se vor bucura de revitalizare și întreținerea culorii țesăturii după fiecare spălare.  Sano Maxima Bio oferă un parfum plăcut rufelor , protejează țesătura, iar călcatul rufelor va fi floare la ureche.
Balsam de rufe Sano Maxima Lavanda, rezerva, 1l
-13%

8,70 RON

10,00 RON

Hainele tale se vor bucura de revitalizare și întreținerea culorii țesăturii după fiecare spălare. Sano Maxima Lavanda oferă un parfum plăcut rufelor , protejează țesătura, iar călcatul rufelor va fi floare la ureche.
Balsam de rufe Sano Maxima Musk, rezerva, 1l
-13%

8,70 RON

10,00 RON

Hainele tale se vor bucura de revitalizare și întreținerea culorii țesăturii după fiecare spălare.  Sano Maxima Musk oferă un parfum plăcut rufelor , protejează țesătura, iar călcatul rufelor va fi floare la ureche.
Balsam de rufe Sano Maxima Sensitive, rezerva, 1l
-13%

8,70 RON

10,00 RON

Hainele tale se vor bucura de revitalizare și întreținerea culorii țesăturii după fiecare spălare. Sano Maxima Sensitive oferă un parfum plăcut rufelor , protejează țesătura, iar călcatul rufelor va fi floare la ureche.
Balsam de rufe Sano Maxima Ultra Fresh, rezerva, 1l
-13%

8,70 RON

10,00 RON

Hainele tale se vor bucura de revitalizare și întreținerea culorii țesăturii după fiecare spălare. Sano Maxima Ultra Fresh oferă un parfum plăcut, protejează țesătura, iar călcatul rufelor va fi floare la ureche.
Detergent de vase Fairy Apple, 400ml
-15%

3,83 RON

4,50 RON

Cu formula sa concentrata, Fairy Apple indeparteaza eficient grasimea lasand vasele stralucitor de curate si emana o aroma proaspata.
Detergent de vase Fairy Lemon, 400ml
-15%

3,83 RON

4,50 RON

Cu formula sa concentrata, Fairy Lemon indeparteaza eficient grasimea lasand vasele stralucitor de curate si emana o aroma proaspata.

Transport GRATUIT la toate comenzile de peste 200 lei

3,80 RON

Laveta universala Vertex Microfibre 30cm x 40cm se utilizeaza pentru intretinerea curateniei in casa, la birou, a autoturismului si poate fi folosita atat pentru curatare uscata cat si umeda.

4,30 RON

Laveta universala Vertex Microfibre 40cm x 40cm se utilizeaza pentru intretinerea curateniei in casa, la birou, a autoturismului si poate fi folosita atat pentru curatare uscata cat si umeda.

97,00 RON

Oala sub presiune Berlin este realizata printr-o tehnologie avansata, fabricata din otel inoxidabil fiind ideala pentru fierberea rapida a legumelor si a carni.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te