Cum platesc?

1.Plata cu cardul | Vă recomandăm această metodă! 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2.Transfer bancar

În mod normal, transferul bancar intracomunitar durează 24hr., însă poate dura și mai mult. Astfel, vă recomandăm efectuarea transferului imediat după ce ați finalizat comanda, pentru a ne putea baza pe această plată. Detaliile contului bancar, simbolul variabil (numărul comenzii), cât și suma totală a comenzii, sunt primite în momentul finalizării comenzii.

3.Plata în numerar în momentul livrării (6 Lei)

Comandați astăzi și plătiți abia în momentul livrării. Prin selectarea modalității de plată în numerar, veți achita comanda integral în Lei, direct agentului de curierat care efectuează livrarea.

219,00 RON

Set de oale Ambition din otel inoxidabil, alcatuit din 6 piese. Oalele din colectia Berry au un aspect modern, insa totodata simplu si practic, cu manere confortabile, si o scara pentru masurare in interior.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te