1. Ce sunt Punctele Bonus (de fidelitate)?

Punctele Bonus sunt puncte valorice acumulate pentru comenzile plasate pe site-ul www.pret-fix.ro. Punctele bonus se acordă de la prima comandă plasată pe site-ul nostru și încep să se acumuleze pentru comenzile realizate începând cu data de 1 Iulie 2020.

Valoarea punctelor și comenzilor conține TVA.

Pot acumula puncte bonus clienții care au cont în site-ul nostru și o adresă de email validă.

2. Care este valoarea punctelor bonus (de fidelitate)?

Pentru fiecare 1 Leu cheltuit într-o comandă plasată pe site-ul nostru, primești 1 Punc Bonus care valorează 0,03 lei. Mai exact, ai reducere de 3% din valoarea comenzilor plasate pe site, sub formă de puncte bonus.

3. Cum se pot folosi punctele de fidelitate?

În pagina fiecărui produs este afișat numărul de puncte care se acordă la achiziționare, acesta variind în funcție de valoarea produsului.

Poți vedea în orice moment numărul de puncte bonus acumulate în secțiunea Contul meu.

4. Reguli generale de folosire a punctelor

Punctele bonus (de fidelitate) se acordă automat în contul de client și se pot folosi într-o viitoare comandă, într-un interval de 365 de zile de la data acumulării. După această dată, punctele bonus expiră și nu mai pot fi folosite.

Punctele bonus nu pot fi folosite pentru a achita taxa de livrare.

Punctele acumulate nu se pot transforma în bani și nu sunt transmisibile.

În caz de retur, punctele acvumulate pentru produsul returnat se anulează.

După acumularea punctelor în cont, acestea pot fi folosite la comenzi de minim 100 RON (doar valoarea produselor, nu și valoarea transportului).

Pret-fix.ro îsi rezervă dreptul de a modifica regulamentul și modul de fidelizare al clienților, cât și perioada de desfășurare a programului, cu o notificare prealabilă.

Prin participarea la acest Program, clienții confirmă că au luat la cunoștință și sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului  Regulament și ale magazinului online www.pret-fix.ro.

19,50 RON

Presa pentru usturoi fabricata din aliaj de zinc cu un design robust si echilibrat, ce ii asigura durabilitatea necesara.
Stoc epuizat

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te