LIVRARE COMENZI

Cumpărăturile de la Pret Fix sunt simple și fara batai de cap, deoarece aveți toată susținerea noastră din momentul în care vă alegeți produsul preferat, și până după momentul livrării acestuia la dumneavoastra acasă. Noi vă punem la dispoziție livrarea în siguranță a produselor comandate prin Fan Courier la costul fix de 20 de lei.

Comenzile de peste 200 lei plasate pe site vor beneficia de livrare gratuita.

Comenzile plasate până la ora 14:00 sunt predate curierului în aceeași zi, urmând a fi livrate a doua sau a treia zi lucrătoare. Cele plasate după 14:00 sunt predate în următoarea zi lucrătoare.

Timpul de livrare: în mod normal este de 2-3 zile lucrătoare, dar pot apărea întârzieri din motive obiective care în cele mai multe cazuri nu țin de noi.

Nu ne asumăm raspunderea pentru produsele deteriorate sau distruse de catre transportator. Pentru coletele ce prezintă deteriorări la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor. Coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu agentul curier, în care să fie menționată starea coletului în momentul livrării la dumneavoastră. Riscul de pierdere sau de deteriorare a coletului vă este transferat în momentul în care intrați în posesia fizica a coletului. Orice reclamație ulterioara nu va fi luată în considerare.

219,00 RON

Set de oale Ambition din otel inoxidabil, alcatuit din 6 piese. Oalele din colectia Berry au un aspect modern, insa totodata simplu si practic, cu manere confortabile, si o scara pentru masurare in interior.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te