PRET FIX te ajută să te pregătești de Paște!

Postat cu2 Ani în urmă
Listă favorite
PRET FIX te ajută să te pregătești de Paște!

Una dintre perioadele preferate din an stă să vină!

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare Sărbătorile Pascale, dar trebuie să recunoaștem că nu știm  cum să le facem pe toate mai repede, astfel încât, în zilele de sărbătoare, lucrurile să fie la locul lor.

Este foarte important ca în aceste zile să ne organizăm eficient, ca apoi, să putem dedica timpul nostru momentelor alături de cei dragi. Pentru că fiecare gest făcut pentru ei, contează!

În aceeași notă, clientul nostru face parte din familia PRET FIX,  de aceea, dacă vii în magazine în perioada 22.04 -27.04.2019, și achiziționezi orice produse de minim 30 lei vei primi cadou o vopsea de ouă.

Găsești produse tematice precum: tăvi pentru cozonac, candele, sacoșe de cadou, vopsea de ouă, cozonaci și figurine de ciocolată. Și cel mai important, te bucuri de prețurile corecte la articolele de care ai nevoie zi de zi. Toată lumea face cumpărături, ne dorim ca voi să faceți cumpărături responsabil!

PRET FIX vă urează Paște fericit!

Lăsați un comentariu
Lăsați un răspuns
Te rugăm loghează-te pentru a posta un comentariu.

19,50 RON

Presa pentru usturoi fabricata din aliaj de zinc cu un design robust si echilibrat, ce ii asigura durabilitatea necesara.
Stoc epuizat

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te