Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.
Newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

x

REGULAMENT TOMBOLA „Câștigă premiile pret-fix.ro”

Postat cu5 Months în urmă
Listă favorite
 REGULAMENT TOMBOLA „Câștigă premiile pret-fix.ro”

Aprobat prin Decizia Nr. 63/22.02.2019.

Anexă la Decizia Nr. 63/22.02.2019.

 

 

REGULAMENT TOMBOLA „Castiga premiile pret-fix.ro

 

Prezenta tombolă publicitară este organizată în conformitate cu prevederile art. 41 din O.G. 99/2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă – Republicare.

 

1. ORGANIZATORUL

Organizatorul tombolei Castiga premiile pret-fix.roeste societatea PREŢ-FIX S.R.L./Galați, cu sediul in Str. Pescari, nr. 13, corp D, Jud. Galati, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Galati sub nr. J17/630/2013, C.U.I. 31657281, prin reprezentant legal Misu Cosmin in calitate de Director General.

Organizatorul va derula tombola pe baza prezentului regulament, intocmit in conformitate cu legislatia in vigoare si care este obligatoriu pentru toti participantii.

2. DURATA TOMBOLEI, ARIA DE DESFASURARE SI MAGAZINELE PARTICIPANTE

Tombola Castiga premiile pret-fix.rose desfasoara in perioada 22.02- 23.03.2019 pe teritoriul României si va avea loc exclusiv pe site-ul www.pret-fix.ro.

3. PARTICIPANTI SI MOD DE DESFASURARE

La acesta tombola pot participa toti clientii Organizatorului, care au implinit varsta de 18 ani si care in perioada campaniei, achizitioneaza produse in valoare de cel putin 100 RON, pe o singura factura dupa site-ul www.pret-fix.ro.

Fiecare client va fi inscris automat la tombola dupa indeplinirea conditiilor de participare.

Nu au dreptul de participare prin prezentul regulament angajatii Organizatorului, persoanele sau angajatii oricaror altor entitati implicate direct sau indirect in organizarea si/sau derularea tombolelor, precum și rudele de gradul I și soții/soțiile tuturor celor mentionati mai sus. In cazul in care se constata incalcarea acestei prevederi, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage premiul castigat atribuit. Bunul si/sau obiectul respectiv va fi reportat pentru o tombola ulteriora.

La data de 26.03.2019, ora 12.00 va avea loc extragerea castigatorilor la sediul social, situat in Galati, Str. Pescari, Nr. 13, Spatiul D. Extragerea va fi inregistrata video si va putea fi pusa la dispozitia persoanelor interesate prin transmiterea unei solicitari pe adresa de email marketing@pret-fix.ro.

Castigatorii vor fi anuntati telefonic, in termen de 3 zile lucratoare si vor aparea pe site-ul Organizatorului www.pret-fix.ro si pe facebook/PretFix.

Un participant poate participa de mai multe ori, insa poate castiga un singur premiu in cadrul tombolei.

4. PREMIILE TOMBOLEI

Premiile tombolei Castiga premiile pret-fix.rosunt urmatoarele:

 

Denumire produs

Cantitate

Valoare unitara cu TVA

Premiul 1

Storcator citrice HB 3323

1

65.00

Premiul 2

Mixer de mana HB 4113

1

65.00

Premiul 3

Aparat iaurt HB2193

1

79.00

Premiul 4

Fier de calcat HB 7850 B

1

45.00

Valoarea totala a premiilor este de 254.00 lei (TVA inclus)

 

5. RIDICAREA PREMIILOR CASTIGATE

Dreptul de participare aparține în exclusivitate participantului care îndeplinește condițiile impuse de Regulament. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica un participant în cazul în care participarea acestuia este susceptibilă de fraudă.

Câștigătorii vor avea la dispoziție 5 zile lucrătoare să pună la dispoziția Organizatorului următoarele: o poză/copie după buletin/cartea de identitate și adresa de livrare.

Organizatorul are la dispoziție 30 de zile, după validarea câștigătorului, pentru a trimite premiul către acesta.

Participarea la Concurs implică acceptarea expresă a tuturor clauzelor Regulamentului. Prin accesarea website-ului www.pret-fix.ro fiecare participant declară că e de acord și agreează în mod integral termenii Regulamentului.

Datele de identificare ale castigatorului vor fi verificate de catre reprezentantii Organizatorului, care vor valida castigul si vor aproba remiterea premilor, numai cu conditia indeplinirii conditiilor de participare si de ridicare a premiilor stabilite prin prezentul regulament.

Organizatorul nu are obligatia de a intretine corespondenta cu persoana castigatoare care nu a ridicat premiul în termenul mai sus amintit.

6. INFORMATII

Anunturile privind organizarea tombolei vor prezenta extrase din prezentul regulament, precizand numarul, natura si valoarea premiilor acordate, impreuna cu mentiunea faptului ca regulamentul de participare poate fi consultat în mod gratuit pe site-ul Organizatorului, www.pret-fix.ro, acesta fiind disponibil si in cadrul magazinelor participante.

Toate detaliile cu privire la participarea la tombola, organizare si desemnarea castigatorilor, vor putea fi obtinute de catre cei interesati in zilele de luni – vineri, intre orele 08001900, de la Biroul Relatii cu Clientii, din cadrul magazinelor PREŢ-FIX de la adresele mentionate in cap. 2 din prezentul Regulament, respectiv la numerele de telefon 0372 770791.

Regulamentul de participare este disponibil in mod gratuit oricarui participant.

7. PROTECTIA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001 privind protectia datelor personale, organizatorii isi asuma obligatia de a nu face disponibile catre terti in niciun fel datele personale ale participantilor fara acceptul acestora, dat in conditiile legii. Organizatorul nu-si asuma niciun fel de raspundere in cazul in care participantii isi trimit datele personale in mod eronat.

Prin inscrierea în tombola, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament si sunt de acord ca, in cazul in care vor castiga, numele lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare, fara alte obligatii sau plati.

Tuturor participantilor la tombola le sunt garantate drepturile de acces, de interventie si de opozitie, in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001, pentru care organizatorul este obligat ca in termen de 15 zile de la solicitare: sa comunice informatiile solicitate, sa comunice masurile luate, cu respectarea optiunilor solicitantului.

Pentru participarea la acesta tombola este necesar ca participantii sa furnizeze datele solicitate, acestea fiind necesare identificarii lor in caz de obtinere a unuia dintre premiile stabilite. Refuzul lor de a le furniza nu se conformeaza cerintelor regulamentului tombolei si determina astfel anularea dreptului de a intra in posesia premiilor.

8. RASPUNDEREA ORGANIZATORULUI

Prezentul regulament poate fi completat si modificat unilateral, in mod justificat, de catre organizator si va intra in vigoare numai dupa publicarea pe pagina de Facebook Pret Fix.

Impozitarea veniturilor din premii se face prin reținere la sursă, în conformitate cu prevederile cuprinse în Codul fiscal, respectiv potrivit art. 108 și următoarele din C.fisc.
Veniturile sub formă de premii se impun, prin reţinerea la sursă, cu o cotă de 10 % aplicată asupra venitului net realizat din fiecare premiu.
Obligaţia calculării, reţinerii şi plăţii impozitului revine organizatorilor/plătitorilor de venituri.
Nu sunt impozabile următoarele venituri obţinute în bani şi/sau în natură: premii sub valoarea sumei neimpozabile stabilite în sumă de 600 lei, inclusiv, realizate de contribuabil pentru fiecare premiu.
Orice alte obligații de natură fiscală sau de orice alta natură, în legatură cu premiile, după intrarea acestora în proprietatea participanților-câștigători cad în sarcina exclusivă a câștigătorilor.

 

9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la tombola se vor rezolva pe

cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

10. REGULAMENTUL OFICIAL

Acest regulament prezinta conditiile in care clienţii Organizatorului, pot castiga unul sau mai multe dintre premiile acordate de Organizator.

Participarea la acesta tombola inseamna aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestui regulament.

Informatii suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail marketing@pret-fix.ro sau la telefon 0372770791 de luni pana vineri, intre orele 0800 si 1600.

Organizator: Societatea PREŢ-FIX S.R.L./Galaţi

 

Lăsați un comentariu
Lăsați un răspuns
Te rugăm loghează-te pentru a posta un comentariu.

35,00 RON

Cutitul de tip satar, 29 cm, este specific bucatariilor orientale, cu o forma dreptunghiulara, lama foarte lata si groasa fiind confectionat din otel de cea mai buna calitate.

16,00 RON

Cutitul pentru pizza feliaza pizza sau prajiturile la tava in cateva secunde pentru petreceri sau evenimente deosebite.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te