Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.
Newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

x

Cum alegi detergentul potrivit de la Preț Fix

Postat cu6 Months în urmă
Listă favorite
Cum alegi detergentul potrivit de la Preț Fix

Mașina de spălat și produsele de curățare conexe pe care le folosești reprezintă rețeta prin care te asiguri că te poți bucura mereu de haine curate, igienizate corect, care își păstrează cât mai mult timp aspectul nou, strălucirea culorilor și calitatea țesăturilor.

Tocmai de aceea este deosebit de important modul în care îți alegi detergentul de rufe iar multitudinea de variante disponibile poate îngreuna selectarea acelui detergent de rufe potrivit exact nevoilor tale. Exista o serie de elemente de care este indicat să ții cont atunci când alegi un detergent care să corespundă tipului de cărățare care își este necesar dar și varietății de haine pe care le ai.

Astfel, este bine să nu te ghidezi doar după reclame și promisiunile acestora ci mai degrabă să te adaptezi situației.

Alege detergentul eficient pentru curățarea potrivită hainelor tale! Un aspect foarte important la care ar trebui să te gândești este și durata de viață a hainelor și gradul în care compoziția chimică a detergentului afectează țesăturile.

Dacă pentru curățarea normală a hainelor nu ai nevoie de un detergent împotriva petelor, de exemplu, nu ai de ce să apelezi la o formulă foarte concentrată, special creată pentru eliminarea murdăriei persistente. Pe de altă parte, dacă unele haine necesită o curățare profundă, alege un detergent care să asigure o spălare eficientă din prima. Dacă e nevoie să repeți ciclurile de spălare, vei consuma nu doar mai mult detergent, ci și balsam, apă și curent dar vei contribui, totodată, la creșterea uzurii rufelor tale.

Află aici care sunt cele mai căutate tipuri de detergent!

Optimizează consumul de energie în funcție de detergentul ales!

La fel de important este să ții cont de tipul de program al mașinii de spălat care trebuie, la rândul lui, să fie adecvat hainelor și detergentului utilizat. Reține că nu este înțelept să mărești fluxul de uzură al hainelor tale nejustificat și cel mai bine este să adaptezi tipul de detergent tipului de haine dar și gradului de murdărie.

Nu uita că poți folosi detergent special pentru haine albe, colorate sau chiar negre. Există tipuri de soluții speciale care ajută la o igienizarea suplimentară a hainelor.

Dacă, în schimb, dorești doar să oferi un plus de prospețime hainelor tale sau să conferi protecție țesăturilor, culorilor, există, de asemenea, tipuri speciale de detergent pentru fiecare astfel de situație. Chiar și pentru hainele bebelușilor, poți folosi detergent special, hipoalergenic care asigură curățare delicată, clatire ușoară și lasă rufele super moi datorită ingredientelor speciale din compozitie. Este adevărat că detergentul lichid a devenit din ce în ce mai popular însă tu decizi care variantă este mai bună pentru tine. Iată aici câteva tipuri de detergent foarte apreciate și pe care ți le recomandăm pentru un maximum de eficiență și pentru raportul preț-calitate foarte convenabil.

Pentru un plus de ajutor, poți verifica și etichetele hainelor care îți vor indica ce anume recomandă producătorul. Corelează toate aceste informații cu programul mașinii de spălat și vei reuși să stabilești un echilibru optim între felul de detergent, tipul țăsăturii și consumul mașinii de spălat.

Lăsați un comentariu
Lăsați un răspuns
Te rugăm loghează-te pentru a posta un comentariu.

35,00 RON

Cutitul de tip satar, 29 cm, este specific bucatariilor orientale, cu o forma dreptunghiulara, lama foarte lata si groasa fiind confectionat din otel de cea mai buna calitate.

16,00 RON

Cutitul pentru pizza feliaza pizza sau prajiturile la tava in cateva secunde pentru petreceri sau evenimente deosebite.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te