Detergent vase/solutii curatat bucataria

Bucataria este una dintre cele mai importante incaperi din casa care necesita cele mai bune solutii de curatat bucataria,Daca vrei sa te bucuri de rezultate excelente de fiecare data cand speli vesela, alege un detergent de vase eficient.
Pret Fix va ofera o gama diversificata de detergenti de vase, in care puteti regasi si detergenti

Filtre active

9,80 RON

Bucataria este locul ideal pentru toate experimentele tale culinare si de aceea ai nevoie de un pic de ajutor. Acum poti inlatura imediat grasimea, rugina sau resturile de mancare cu crema de curatat Cif Lila Flower.

9,80 RON

Bucataria este locul ideal pentru toate experimentele tale culinare si de aceea ai nevoie de un pic de ajutor. Acum poti inlatura imediat grasimea, rugina sau resturile de mancare cu crema de curatat Cif Cream Lemon.

9,80 RON

Bucataria este locul ideal pentru toate experimentele tale culinare si de aceea ai nevoie de un pic de ajutor. Acum poti inlatura imediat grasimea, rugina sau resturile de mancare cu crema de curatat Cif Pink Flower.

199,00 RON

Set de oale Ambition din otel inoxidabil, alcatuit din 6 piese. Oalele din colectia Berry au un aspect modern, insa totodata simplu si practic, cu manere confortabile, si o scara pentru masurare in interior.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te