Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.
Newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

x

Vopsea de par

Filtrează după

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 128 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 740 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 800 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 910 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 100 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 550 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 620 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 653 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 660 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 844 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

8,50 RON

Reda vitalitatea parului tau cu vopseaua de par Kallos Glow 930 si bucura-te de o culoare stralucitoare, naturala, ce asigura acoperirea perfecta a firelor de par alb!

35,00 RON

Cutitul de tip satar, 29 cm, este specific bucatariilor orientale, cu o forma dreptunghiulara, lama foarte lata si groasa fiind confectionat din otel de cea mai buna calitate.

16,00 RON

Cutitul pentru pizza feliaza pizza sau prajiturile la tava in cateva secunde pentru petreceri sau evenimente deosebite.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te