Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.
Newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

x

Detergenti

Filtrează după

20,00 RON

Bucura-te de haine impecabil de curate dintr-o singura spalare cu detergentul pudra Ariel Lavanda ce indeparteaza petele din profunzimea fibrelor.

20,00 RON

Bucura-te de haine impecabil de curate dintr-o singura spalare cu detergentul pudra Ariel Color& Style ce indeparteaza petele din profunzimea fibrelor.

17,50 RON

Bucura-te de haine impecabil de curate dintr-o singura spalare cu detergentul Pods Ariel Lavender ce indeparteaza petele din profunzimea fibrelor.

12,50 RON

Detergentul Savex Automat Color, 2 kg pastreaza culoarea hainelor si le mentine frumoase pentru mai mult timp, astfel incat spalarea lor frecventa nu mai reprezinta o problema.

19,50 RON

Detergentul pentru rufe Efekt Sensitive indeparteaza petele dificile si este delicat cu pielea dumneavoastra si a celor dragi. Acesta este recomandat pentru spalarea hainelor copiilor si a persoanelor cu pielea...

12,50 RON

Balsamul de rufe Suave Sensitive, 2 l este conceput sa hraneasca, sa intareasca si ajute la intretinerea tesaturilor inca din prima zi, iar tehnologia Anti-Age3 previne deformarea, decolorarea si scamosarea acestora,...

15,00 RON

Detergentul de bucatarie Efekt, 1l indeparteaza urmele de grasimi si mancare intarita, lasand suprafetele stralucitoare!

17,00 RON

Detergentul pentru mobila si parchet Efekt cu parfum de lavanda curata, dezinfecteaza si parfumeaza suprafetele din lemn (mobila, lambriuri, parchet), cat si suprafetele din piele sau imitatie de piele.

35,00 RON

Cutitul de tip satar, 29 cm, este specific bucatariilor orientale, cu o forma dreptunghiulara, lama foarte lata si groasa fiind confectionat din otel de cea mai buna calitate.

16,00 RON

Cutitul pentru pizza feliaza pizza sau prajiturile la tava in cateva secunde pentru petreceri sau evenimente deosebite.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te