Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.
Newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

x

Detergenti

Filtrează după

20,00 RON

Bucura-te de haine impecabil de curate dintr-o singura spalare cu detergentul pudra Ariel Lavanda ce indeparteaza petele din profunzimea fibrelor.

42,00 RON

Bucura-te de haine impecabil de curate dintr-o singura spalare cu detergentul pudra Ariel Mountain Spring ce indeparteaza petele din profunzimea fibrelor.
Stoc epuizat

20,00 RON

Bucura-te de haine impecabil de curate dintr-o singura spalare cu detergentul pudra Ariel Color& Style ce indeparteaza petele din profunzimea fibrelor.

14,50 RON

Detergentul Savex Automat Color, 2 kg pastreaza culoarea hainelor si le mentine frumoase pentru mai mult timp, astfel incat spalarea lor frecventa nu mai reprezinta o problema.

35,00 RON

Cutitul de tip satar, 29 cm, este specific bucatariilor orientale, cu o forma dreptunghiulara, lama foarte lata si groasa fiind confectionat din otel de cea mai buna calitate.

16,00 RON

Cutitul pentru pizza feliaza pizza sau prajiturile la tava in cateva secunde pentru petreceri sau evenimente deosebite.

3,80 RON

Laveta universala Vertex Microfibre 30cm x 40cm se utilizeaza pentru intretinerea curateniei in casa, la birou, a autoturismului si poate fi folosita atat pentru curatare uscata cat si umeda.

4,30 RON

Laveta universala Vertex Microfibre 40cm x 40cm se utilizeaza pentru intretinerea curateniei in casa, la birou, a autoturismului si poate fi folosita atat pentru curatare uscata cat si umeda.

Abonează-te la newsletter

Fii primul care află ofertele PRET FIX, reducerile de care poți beneficia și noile produse de care te poți bucura!

Contul meu

Click for more products.
Nu s-a gasit nici un produs.

Meniu

QR code

Creați un cont gratuit pentru a salva articolele preferate.

Loghează-te