Despre Pret Fix

 

   PRET FIX, este un concept unic de magazine cu capital majoritar OLANDEZ, intrat pe piata din Romania in anul 2014 prin deschiderea primului magazin in Galati,unde se afla si sediul central.

In prezent conceptul  PRET FIX se regaseste un Iasi, Onesti si Galati dupa cum urmeaza:

Galati 1- 1 martie 2014(Str. Ada Marinescu)

Galati 2 – 12 aprilie 2014( Str.Traian nr.58)

Galati 3 – 28 iunie 2014 (Mazepa 1, Bl.BR2, scara3)

Galati 4 – 22 iulie 2015 (Str. 1 Decembrie 1918)

Galati 5 – 1 iunie 2016 (Piata Micro 39a)

Onesti 1- 29 martie 2014(Str.Marasesti nr.8)

Onesti 2 – 8 noiembrie 2014( Str. Mercur nr.2)

Iasi 2 – 26 noiembrie 2014(Str.Pacurari nr.143)

     PRET FIX numara 8 magazine si sute de mii de clienti multumiti.

Conceptul nostru este simplu, produse de calitate la preturi corecte.

Magazinele noastre sunt amplasate în locuri intens circulate şi usor accesibile pentru clientii nostri. Sunt spaţii aerisite ce te incurajează să descoperi varietatea produselor de pe raft.

Timpul pe care clientul il petrece in magazinele noastre este unul important, de aceea am creat un ambient jovial, în care navigarea şi selecţia produselor sunt facilitate de echipamente moderne, lumină şi temperaturi confortabile, şi nu în ultimul rând de asistenţi de magazin care stau la dispoziţia clientilor nostri.

Gama de produse este extrem de variata, peste 4000 de articole practice, decorative, distractive care completeaza si uneori imbunatatesc experientele clientilor nostrii.

Descopera zilnic PRET FIX :

  • Saptamanal peste 100 de produse noi!
  • Peste 2000 de produse la mai putin de 5 lei!
  • Sute de produse ieftine sub marca PRET FIX.
  • Produse de calitate cu adaos corect.

• De ce PRET FIX?

R: PRET FIX, inseamna ca preturile sunt corecte si ca suntem FIX-ati in a mentine preturile la un nivel care sa fie bun pentru clientul nostru.

• Ce reprezinta codul de bare de pe geamuri?

R: Codul de bare reprezinta logo-ul firmei si face referire la faptul ca odata scanat acest cod de bare, vei gasi pretul corect!

• De unde provine marfa din magazine?

R: In proportie de 60%, produsele provin de la furnizorii din Romania, iar 40% din importuri directe facute de compania noastra. In cazul importurilor, acestea se fac direct din fabrici, fara a interveni alte costuri generate de intermediari.

• Acest produs l-am gasit mai ieftin in alta parte!

R: La noi pretul corect va fi in fiecare zi, nu doar pe o perioada de timp. Este posibil ca in anumite momente ale anului un anumit produs sa-l gasiti mai ieftin in alta parte, dar cu siguranta la noi in magazin o sa gasiti sute de produse care pe toata perioada anului vor mai ieftine ca oriunde.

• Sunteti un magazin 38 sau un magazin chinezesc?

R: Investitorii sunt din Olanda, conceptul este din Olanda. Suntem importatori directi. Atmosfera din magazine este una diferita, asortimentul de produse si asezarea acestora este facuta dupa anumite standarde. In permanenta se fac cercetari de piata pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.

“Preturile din Romania sunt mari. Mai mari ca in Vest, iar salariile nu se compara. Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri pretul corect. Nimeni nu trebuie sa plateasca mai mult decat face.

Acesta este scopul nostru.”- Director general Gabriel Pascal