PRET FIX te trimite la munte

DESPRE CONCURS:

Clientii spun despre noi ca le face placere sa descopere noutatile din magazinele noastre. Idei de cadouri, bucurii pentru fiecare membru al familiei si decoratiuni minunate pentru casa.
In perioada 15.02-21.04.2017 toti clientii care au achizitionat de minim 30 de lei din magazinele PRET FIX au intrat la tombola.
Premiile au constat in 5 excursii la Hotel Dobru*** din Slanic Moldova.
Castigatorii au fost selectati cu www.randompicker.com. Conform regulamentului s-au extras 10 persoane din care doar primii 5 sunt castigatori. Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi regulamentul: www.pret-fix.ro/regulament

Castigatori:

1: Excursie Hotel Dobru*** ALEXANDRU RODICA
2: Excursie Hotel Dobru*** LAZARESCU ADA-MANUELA
3: Excursie Hotel Dobru*** MUNTENU DORINA
4: Excursie Hotel Dobru*** SMYRNIOTIS CRISTINA
5: Excursie Hotel Dobru*** ANDRIES LUMINITA

Daca voucherele nu vor fi ridicate in terment de 72 de h din momentul in care castigatorii sunt anuntati prin tel/email vor fi contactati in ordine urmatorii din lista:
6: Excursie Hotel Dobru*** DIACONU LILIOARA
7: Excursie Hotel Dobru*** PALAGA CAMELIA
8: Excursie Hotel Dobru*** PANAITE MIHAELA
9: Excursie Hotel Dobru*** PRESCORHITOIU MIHAELA
10: Excursie Hotel Dobru*** URSU MANUELA

 

Castigatorii pot face rezervarile in perioada 26.04-16.06.2017

Va asteptam la noi!

Consulta regulamentul concursului.

HOTEL DOBRU***, Slanic Moldova

COMPLEXUL HOTELIER “DOBRU” are o conformatie unica pe Valea Slanicului fiind amplasat pe o stanca abrupta a muntelui si ofera o vedere de exceptie asupra fatadei chiar din interior.

HOTELUL DOBRU se integreaza armonios in peisajul montan oferind liniste si o ocazie buna de relaxare pentru invitatii sai.

In plus, invitatii hotelului au acces gratuit la cea mai mare si diversificata baza de agrement Vila Teleconstructia (piscina cu apa incalzita, sauna, jacuzzi, sala de fitness, tenis de masa, teren tenis de camp acoperit).

Mai multe informatii despre Hotel Dobru

Afla mai mult

E-mail*

Nume *